Αίτημα ερωτήσεων όταν ο προϋπολογισμός για εσάς θα βρείτε αντικρουόμενες (Seo)

Για χρόνια, το Διαδίκτυο είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων για χιλιάδες ανθρώπους. Οι μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, το Yahoo, το Jeeves και άλλα, βοηθούν τους ανθρώπους να προωθήσουν τις επιχειρήσεις, τους ιστότοπους, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Προκειμένου να διαφημίσετε σωστά το μάρκετινγκ και τις υπηρεσίες, ίσως θέλετε να έχετε υψηλή κατάταξη στους ιστότοπους αναζήτησης.

Ο σύμβουλος εξήγησε διεξοδικά όλους δημιουργία eshop τους παράγοντες και τις εκτιμήσεις που συνέβησαν στην τελική ιστορία. Η έκθεση εντόπισε μερικούς δευτερεύοντες τομείς βελτίωσης, αλλά υπήρχε ένας σημαντικός παράγοντας που φαινόταν ότι ήταν η αιτία της παρακμής του καταστήματος ζυμαρικών: η εξυπηρέτηση ήταν πολύ αργή και καθώς οι καιροί άλλαζαν και τα προγράμματα των πελατών του έγιναν πιο απασχολημένα, αναζήτησαν άλλους χώρους όπου Η ημερήσια διατροφική τους πρόσληψη θα ζούσε πιο γρήγορα.

Πόσο καιρό σας παίρνει για να γράψετε ένα περιεχόμενο άρθρου; Εάν πρόκειται πραγματικά να δημιουργήσετε ένα ποιοτικό άρθρο, τότε μπορεί να έχει νόημα να προσλάβετε συγγραφείς για να γράφουν για τους χρήστες. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες που μπορείτε να κυνηγήσετε διατροφολόγους. Αναζητήστε σε φόρουμ ανεξάρτητων συγγραφέων, φόρουμ webmaster ή αγορές εργασίας. Συνήθως, οι συγγραφείς offshore είναι πιο πρόθυμοι να δεχτούν χαμηλότερο επιτόκιο. Τα προϊόντα των άρθρων δεν είναι τέλεια, ωστόσο είναι αρκετά αξιοπρεπή για να παραμείνουν αποδεκτά από τις περισσότερες τράπεζες άρθρων. Οι γηγενείς αγγλόφωνοι τείνουν να γράφουν καλύτερα άρθρα. Επιπλέον, γράφουν με ταχύτερο premium. Αλλά χρεώνουν λίγο περισσότερο για τις υπηρεσίες του. Απλώς δώστε τις λέξεις-κλειδιά και τις διευθύνσεις URL στους συγγραφείς και θα κάνει τα υπόλοιπα.

Θα βελτιστοποιήσουν τον δικό σας ιστότοπο και θα τον εγκαταστήσουν κατάλληλα υπηρεσίες seo για μικρές επιχειρήσεις που οι μηχανές αναζήτησης θα ευρετηριάζουν και θα κατηγοριοποιούν σωστά τον ιστότοπο. Εάν ο ιστότοπός σας γίνεται κατανοητός από τις μηχανές αναζήτησης, τότε αυτό είναι η μισή μάχη.

Εάν έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου πουλάτε προϊόντα μέσω ενός ευρυζωνικού καταστήματος υπηρεσιών SEO για μικρές επιχειρήσεις, ένα άτομο θα πρέπει να έχει πολλά κουμπιά «Αγοράστε τώρα» στον ιστότοπό σας και να έχει ορισμένες πτυχές στην ίδια θέση στη σελίδα σας, ώστε οι άνθρωποι να συνηθίσουν το σύστημα . Διευκολύνετε τους χρήστες να συνεχίσουν τις αγορές τους, ώστε να μπορείτε να έχετε πολλαπλές εκπτώσεις προϊόντων σε 1 επίσκεψη.

Η Google μας ενημερώνει ότι συνήθως πραγματοποιούνται 22.200 αναζητήσεις το μήνα για τη λέξη-κλειδί “Στοιχεία σωλήνων από χάλυβα”. Χρησιμοποιώντας το ποσοστό 42% για την #1 θέση, ο κορυφαίος ιστότοπος θα περίμενε περίπου 9.324 επισκέψεις στον ιστότοπό του κάθε πολύ καλή περίοδο τώρα.

Η κατάταξη νούμερο ένα στο Google για ακατάλληλες λέξεις-κλειδιά ή ίσως λέξεις-κλειδιά χωρίς επισκεψιμότητα δεν σας βοηθά. Προσέξτε τους εμπόρους του Διαδικτύου που δίνουν υποσχέσεις για νούμερο ένα κατάταξη στο Διαδίκτυο, επειδή μπορεί να καταλήξετε νούμερο ένα για τις υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO για να αποκτήσετε, αλλά άχρηστες λέξεις-κλειδιά και.

Το Google εμφανίζει ένα όμορφο μικρό γράφημα ράβδων το εργαλείο λέξεων-κλειδιών σας που εξηγεί τις τάσεις για τη λέξη-κλειδί σας, αλλά αυτό που μου αρέσει να κάνω είναι να κατεβάσω τα αποτελέσματα, ώστε να μπορώ να βλέπω συγκεκριμένες μηνιαίες αναζητήσεις. Γιατί; Επειδή ο ακριβής όγκος τοπικής αναζήτησης είναι ένας μέσος όρος για τα τελευταία δύο χρόνια και οι τάσεις μπορεί να αλλάξουν δραματικά. Έμαθα αυτό το μάθημα με δύσκολο τρόπο όταν άρχισα για πρώτη φορά να βελτιστοποιώ τον δικό μου ιστότοπο για τον όρο σας “προσιτό SEO για μικρές επιχειρήσεις”. Όταν η δημιουργία eshop έκανε την έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά μου, ο όρος αποκάλυψε 480 ακριβείς τοπικές μηνιαίες έρευνες. Αν και αυτό είναι ένα αρκετά χαμηλό νούμερο, μόλις ξεκινούσα και ο ανταγωνισμός ήταν χαμηλότερος, οπότε τους πήγα.

Online θα είναι αυτό που είναι. Πρόσφατα διάβασα ότι το 92% όλων των αγορών είναι διαδικτυακά. Άτομα ερευνούν προσπαθώντας να βρουν. Θέλουν να ψωνίζουν, να ενημερωθούν για να εντοπίσουν ποιες επιλογές έχουν. Αν δεν είστε συνδεδεμένοι, τείνετε να σας λείπει η δυνατότητα να σας βλέπουν όχι μόνο τοπικά, αλλά δυνητικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Η κατοχή ενός ιστότοπου δεν είναι πλέον επιλογή, αλλά προϋπόθεση.

Αυτό είναι ένα απίστευτα ενθαρρυντικό πράγμα που μπορεί να εξασφαλίσει ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά καλά για το χαμηλό επιτόκιο. Τα περισσότερα από αυτά τα μέρη χρησιμοποιούν ακόμη και προώθηση προώθησης για ιστότοπους, κάτι που είναι αρκετά αποτελεσματικό στη βελτίωση της προβολής μιας ηλεκτρονικής ιδιοκτησίας.